Laatste kans! Inschrijven RijnKUNSTprijs

Op 10 maart sluit de inschrijving voor deelname aan de wedstrijd voor de RijnKUNSTprijs. Op 1 mei moet het werk klaar zijn. De jury is inmiddels bekend. Alle werken worden een aantal weken geëxposeerd in de RIJNstraat! De trofeeën voor de drie winnende werken worden uitgereikt op 2 juni. Meedoen of meer weten? Klik hier. Inspiratie nodig? Klik hier

 

KUNSTKafé 19 maart

Gerard Huysman. Titel; Ingang Vondelpark. Formaat; 58×58 cm. techniek; Olieverf op paneel.

Alle belangstellenden zijn welkom op het tweede KUNSTkafé. De toegang is gratis. Gerard Huysman geeft een inleiding op zijn werk. U kunt uw eigen schilderij meenemen om daarover in gesprek te gaan met anderen. Na afloop gezellig napraten. Inloop: 19.45 uur, einde: 22.00 uur. Locatie: De Tafel van Twaalf, Gebroeders Grimmkade 57, Woerden. Klik hier voor meer informatie. Een vrijwillige bijdrage voor onze onkosten wordt op prijs gesteld.

KUNSTdichtbij

Joke van der Toolen exposeert op de vaste locatie van KUNSTaandenRIJN bij Kooijman Gladzo aan de Touwslagersweg 14 te Woerden. De expositie is dagelijks van maart tot en met augustus 2018 te bezoeken als de showroom open is. Lees hier meer over de expositie.

Vacature docent

KUNSTaandenRIJN zoekt een professionele docent om een korte cursus te geven voor beginners of voor mensen die hun vaardigheden met schilderen willen opfrissen. Lees hier meer over de functie.

 

 

 

Samen meedoen met Atelierroute Groot Woerden 6 en 7 oktober

KUNSTaandenRIJN biedt

 

kunstenaars de kans om op een interessante locatie mee te doen aan de Atelierroute Groot Woerden. Kooijman-Gladzo, Touwslagersweg 14, stelt ruimte beschikbaar. Interesse? Mail voor 1 april naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com.

Ruimte gezocht

Marie Bashkirtseff, 1881

KUNSTaandenRIJN zoekt een ruimte voor een inloopatelier in Woerden, waar (amateur)kunstenaars zelfstandig kunnen werken. Heeft u zelf een ruimte of kent u iemand die een ruimte ter beschikking wil stellen, laat het ons weten! Ook als u geïnteresseerd bent om deel te nemen.

De Blauwe Meije

De blauwe Meije heeft weer een nieuwe expositie. Er is werk te zien van van Pieternel Elsen en Lucia Hans (beide schilderijen), Antoinette LeRoy (beelden), Hedy Jagtman (collages en beelden), Henri van Ommen  (glas in lood). Klik hier voor meer informatie

KUNSTKonferentie in De Hall

Het programma van de KUNSTkonferentie is bekend. Op zaterdag 2 juni organiseren wij met steun van het VSB-fonds de KUNSTKonferentie bij De Hall in Woerden. U kunt zich nu al aanmelden voor een interessante en gezellige dag.  Lees hier meer.

Meer KUNST dichtbij

Tot en met 24 maart exposeren Mieke Mars, Heather Hoekstra, Thea de Visser en Pim van Sprang en Bart van Ulden met sieraden, houten sculpturen, foto’s, schilderijen en keramiek bij Hoek 29 in Bodegraven. Lees hier meer.

 

 

Nog meer KUNST dichtbij

Het stadsmuseum Woerden toont van 18 maart t/m 15 juli 2018 de tentoonstelling Primavera! Nederlandse kunstenaars in Italië. Met werk van kunstenaars die geïnspireerd raakten door oude steden, sfeervolle kusten of glooiende landschappen in Italië. Meer informatie.

Terugblik eerste KUNSTKafé

Maandagavond 5 februari 2018 was het eerste KUNSTKafé met als speciale gast Adri Langbroek uit Nijkerk Diverse schilders uit Woerden lieten hun werk aan elkaar zien. Hier vindt u een terugblik.

 

 

 

 

Acrobaten in Kamerik

De toeren van de Noordse Sterns in Spitsbergen zijn vastgelegd door de Woerdense natuurfotograaf Dammis van ’t Zelfde. De foto’s zijn tot en met 16 april te zien in de Bibliotheek van Kamerik.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.