ThuisKUNSTroute 2021

Klik hier voor een directe link naar de kaart op uw mobiel!

De musea en expositieruimtes zijn voorlopig dicht, maar wij laten ons daardoor niet tegenhouden! Vanaf 15 maart tot en met 15 april organiseren wij de ThuisKUNSTroute. Een maand lang zijn allerlei kunstwerken te zien zijn langs wandel- en fietsroutes in de gemeente Woerden. Achter ramen of in voortuinen. Hartstikke coronaproof, want je kan alle kunst bewonderen in jouw eigen tijd en in de buitenlucht! De kunst is te zien vanaf de straat of vanaf de stoep. Je hoeft bij niemand binnen te komen.

Maar liefst 40 kunstenaars uit Woerden en omstreken hebben zich aangemeld om hun werk te laten zien. In de kaart hierboven staan alle locaties. Als je op een locatie klikt wordt de naam en adres van de kunstenaar zichtbaar. De deelnemerslijst en bijbehorende informatie kan je hier downloaden als PDF.

We hebben vier wandelroutes en twee fietsroutes samengesteld die je hier kan downloaden. Neem die mee op je mobiele telefoon.

KUNSTaandenRIJN wenst alle deelnemers, wandelaars en fietsers veel plezier bij de ThuisKUNSTroute. Wij vinden het heel leuk als u uw ervaringen aan ons mailt, deelt op Facebook of andere sociale media.

3 gedachten over “ThuisKUNSTroute 2021

  1. Hoi Elly, wat een mooi initiatief om op deze manier de kunstatelierroute ‘levend’ te houden! Mijn complimenten! Hennie Groenendijk

    1. Dag Hennie, dank je wel voor je compliment, we doen het graag en we krijgen veel positieve reacties zoals de jouwe nu ook. Groet, Elly Waterman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.