Hieronder een overzicht van activiteiten van KUNSTaandenRIJN. Mogelijk niet compleet… abonneert u zich vooral op onze nieuwsbrief.

  • KunstKijken: Kosteloze kunstkijkervaringen  en expositiemogelijkheden bieden. We begonnen bij bij Kooijman Interieur. In 2024 exposeren we bij de SNS bank in de Voorstraat. Bekijk hier onze exposities.
  • KunstNieuwsbrief: Een maandelijkse nieuwsbrief met ruimte voor al onze eigen activiteiten, maar ook voor activiteiten van anderen. De eerste nieuwsbrief verscheen op 1 juli 2017. Schrijft u zich hier gratis in. Daar staat ook hoe u kopij kunt aanleveren.
  • KunstMaken:  activiteiten om zelf kunst te maken, om bij te leren, om samen te werken op een mooie locatie, en om meer ervaring op te doen, bijvoorbeeld een schilderdag. Ook hebben wij een etsgroep opgericht. Bekijk hier onze activiteiten op dit gebied.
  • KunstKajuit. In de oude Minkema hebben wij een ruimte ter beschikking waar op grote schaal gewerkt kan worden. Ontmoet uw medekunstenaars in een ontstpannen sfeer. Voor een kleine maandelijkse vergoeding. Klik hier voor alle informatie.