Stichting KUNSTaandenRIJN is opgericht op 17 januari 2018. Ons KVK nummer is 70658285. Onze bankrekening, mocht u een donatie overwegen, is NL63 RBRB 0706 4662 92. De code RBRB staat voor RegioBank.

Het bestuur bestaat uit Ton IJlstra (interim voorzitter, secretaris) en Elly Waterman (penningmeester). Er is een vacature voor een voorzitter.

Onze jaarverslagen:

KUNSTaandenRIJN is oorspronkelijk een idee van beeldende kunstenaars uit Alphen aan den Rijn. In Woerden is dit sympathieke initiatief opgepakt door Annemiek Visser – onze eerste voorzitter – en Elly Waterman – onze eerste penningmeester -, beide amateur kunstschilders. Ons voornaamste doel is van betekenis te zijn voor individuele beeldende kunstenaars in Woerden en directe omgeving. Op 8 november 2017 presenteerden wij ons in het Cultuurcafé.

Film door Wijnand Brak, RPL FM

In KUNSTaandenRIJN werken enthousiaste mensen samen die vooral de handen uit de mouwen willen steken. Er is ruimte voor uw ideeën en wensen. Als u met ons mee wilt doen, neem dan vooral contact met ons op.

KUNSTaandenRIJN.Woerden richt zich in eerste instantie op individuele beeldende kunstenaars. Echter, we werken graag samen met ander relevante organisaties, bedrijven, clubs en instellingen.