Inloopatelier van KUNSTaandenRIJN

KUNSTaandenRIJN heeft een oud klaslokaal in gebruik in het oude Minkema college in Woerden. Wij huren deze ruimte anti-kraak, net als veel andere gebruikers van het gebouw. 

We hebben de ruimte geschikt gemaakt voor beeldend kunstenaars uit Woerden en omgeving die zelfstandig willen schilderen, fotograferen, schrijven, tekenen, of andere (stofvrije) kunst willen maken. Op de foto ziet u hoe de kajuit er van binnen uit ziet. Ezels natuurlijk, maar ook een handig rek aan de muur om uw werk op te hangen. Er is een keuken waar koffie en thee gezet kan worden.

Het adres van de KUNSTKajuit is: Van der Valk Boumanlaan 7, 3446 GM Woerden. Klik hier voor een routebeschrijving. Parkeren van je fiets of auto kan voor de deur.

De deelnemers hebben geen vaste werkplek, maar wel kunnen ze hun werk laten staan op een ezel, zodat er een volgende keer verder aan gewerkt kan worden. Daarnaast heeft elke deelnemer een halve plank in een van de stellingkasten om spullen op te slaan.

Er is een appgroep waar de deelnemers melden wanneer ze er zijn, zodat we elkaar letterlijk niet in de weg zitten.

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om ook deelnemer te worden, neem dan een abonnement. Er zijn verschillende vormen:

Abonnementen

Onbeperkt abonnement: deelnemersbijdrage is € 50,- per maand

U kunt onbeperkt werken tijdens de openingstijden (8:00 uur – 24:00 uur). Dit onder voorbehoud van activiteiten van  KUNSTaandenRIJN en het bereiken van het maximum aantal gebruikers. Uiteraard mag u ook een keertje komen kijken en proberen hoe het werken in de KUNSTKajuit bevalt.

Beperkt abonnement: € 25,- per maand

U kunt werken op een vast gekozen dagdeel (max 5 uur) per week. In overleg met de atelierbeheerder kan er incidenteel op een andere dag worden gewerkt of kunnen gemiste dagen in de week ervoor of erna worden ingehaald. Dit onder voorbehoud van geplande activiteiten van KUNSTaandenRIJN (zoals onze cursussen) en het bereiken van een maximum aantal gebruikers.

Deelnemers zorgen zelf voor hun materialen en zijn samen verantwoordelijk voor een schone werkplek en een respectvolle sfeer!

Vragen?

Mogelijk heeft u vragen of wilt u een afspraak maken en rondkijken voordat u een besluit neemt. Neem dan telefonisch contact op met de atelierbeheerder: Astrid Baars T 06-19656685. Een email sturen kan natuurlijk ook via de contactpagina.


4 gedachten over “De KUNSTKajuit

  1. Ik wil graag op de hoogte blijven. Ik kom binnenkort in Woerden wonen en zoek dan een schilderplek . Hartelijke groet Gerbrig

    1. Beste Gerbrig, alvast van harte welkom in Woerden, ik stuur uw gegevens door naar de beheerder van de KUNSTKajuit, Astrid Baars. Met vriendelijke groet, Elly Waterman

  2. Vraagje! Heb je dan je eigen plekje of verschuif je steeds met je spullen? Neem je die steeds mee hoe werkt dat precies?

    1. Leuk dat u dat vraagt. Ik heb uw vragen doorgestuurd aan Astrid Baars, zodat zij antwoord kan geven. Groet, Elly Waterman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.