Ons team

Elly Waterman

Projecten

Ik ben gepensioneerd, maar zit niet achter de geraniums. Ik houd ervan om projecten te bedenken en uit te voeren. Dat deed ik ook vroeger, op mijn werk bij adviesbureau dBvision. Ik ben fysicus maar ook creatief met potloden, inkt en etsnaald. In het bestuur ben ik penningmeester.

Eveline van Ginneken

Sociale media en vormgeving

In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper/illustrator/ux-specialist bij Pencilpoint in Woerden. Ik ben kattenliefhebber en ik ben keramist in mijn vrije tijd.

Hetty Wilming

Coördinator Exposities

Ik ken KUNSTaandenRIJN van tekencursussen en etsen. Op de achtergrond een paar voorbeelden daarvan. HetPauwtje is dan weer de paraplu waaronder ik mijn textielwerk promoot. In 2021 deed ik mee met de thuisKUNSTroute.

José Nouwen

Projecten

Ik ben gepensioneerd en woon sinds 2018 in Woerden. Voorheen was ik secretaresse maar vooral actief met zeilen. Tegenwoordig ben ik vaak aan het schilderen.

Milou van Montfoort

Redacteur Nieuwsbrief

Ton IJlstra

Voorzitter (interim)

Ik werkte tot medio 2020 als programmamanager bij een Haags ministerie, en nu houd ik me bezig met de kunst en de creatieve activiteiten in Woerden. Ik maak graag muziek (piano) en houd ervan musea te bezoeken. Ik ben voorzitter van de initiatiefgroep Creatief Centrum Woerden.

Astrid Baars

Beheerder KUNSTKajuit