Elly Waterman

Projecten

Ik ben gepensioneerd, maar zit niet achter de geraniums. Ik houd ervan om projecten te bedenken en uit te voeren, zoals de organisatie van de RijnKUNSTprijs. Projecten uitvoeren deed ik ook vroeger, op mijn werk bij adviesbureau dBvision. Ik ben fysicus maar ook creatief met potloden, inkt en etsnaald. In het bestuur ben ik penningmeester.

Elly heeft mailadres elly@kunstaandenrijn.nl

Astrid Baars

Beheerder KUNSTKajuit

Maar niet alleen de KUNSTKajuit, Astrid heeft altijd goede ideeën voor creatieve projecten. Hier is zij bezig om een creatieve proeverij voor te bereiden.

Eveline van Ginneken

Vormgeving

In het dagelijks leven ben ik grafisch ontwerper/illustrator/ux-specialist bij Pencilpoint in Woerden. Ik ben kattenliefhebber en ik ben keramist in mijn vrije tijd.

Hetty Wilming

Coördinator Exposities

Ik ken KUNSTaandenRIJN van tekencursussen en etsen. Op de achtergrond een paar voorbeelden daarvan. HetPauwtje is dan weer de paraplu waaronder ik mijn textielwerk promoot. In 2021 deed ik mee met de thuisKUNSTroute.

Hilma Jansema

Flexibele rol

Ik ben in januari 2019 begonnen met schilderen bij/met Astrid in de KUNSTkajuit. Daarvoor heb ik aan aantal jaar beeldhouwles gehad bij Arte Atelier van Gaëtane Scholten.

Vroeger heb ik ook heel veel kleding genaaid voor mij en mijn gezin.

Nu vind ik het ook leuk om hand en spandiensten te doen voor KUNSTaandenRIJN.

José Nouwen

Projecten

Ik ben gepensioneerd en woon sinds 2018 in Woerden. Voorheen was ik secretaresse maar vooral actief met zeilen. Tegenwoordig ben ik vaak aan het schilderen.

Ton IJlstra

Voorzitter (interim)

Ik werkte tot medio 2020 als programmamanager bij een Haags ministerie, en nu houd ik me bezig met de kunst en de creatieve activiteiten in Woerden. Ik maak graag muziek (piano) en houd ervan musea te bezoeken. Ik ben voorzitter van de initiatiefgroep Creatief Centrum Woerden.

Ton heeft mailadres kunst@woerden.nl