Het afgelopen jaar heeft de initiatiefgroep Creatief Centrum Woerden onderzoek verricht naar de vraag of er in Woerden een creatief centrum moet komen. Dat onderzoek is gereed en we hopen het binnenkort te presenteren. Ondertussen willen we niet gaan stilzitten en gaan we aan de slag met een aantal concrete projecten. Doet U mee?

Dit bericht is voor Woerdenaren die creativiteit en met name de beeldende kunst een goed hart toedragen. Het is namelijk tijd voor ‘het leggen van de eerste stenen’ van het Creatief Centrum Woerden (CCW).

In het afgelopen jaar hebben we vele contacten gehad met Woerdenaren die op de een of andere manier betrokken zijn  (geweest) bij het onderzoek naar een Creatief Centrum Woerden, bijvoorbeeld omdat zij de enquête hebt ingevuld. In afwachting van de presentatie van het onderzoek gaan we wel gewoon van start met een ‘virtueel’ CCW.

Concrete activiteiten die gaan plaatsvinden zijn:

– het bedenken en organiseren van allerlei pop-up activiteiten (bijv. exposities, workshops, markten).

– het opbouwen van een netwerk van creatieve ondernemers/betrokkenen;

– het maken van een digitale gids voor wie zoekt naar alles wat er in Woerden aan creatieve activiteiten te vinden is (i.s.m. Cultuurplatform).

Heeft u interesse om hieraan een actieve bijdrage te leveren, of heeft u een ander idee, dan gaan we graag met u hierover in gesprek. In deze pioniersfase van het CCW zijn vaardigheden op het gebied van organiseren en opbouwen van netwerken handig. Hierbij past een flexibele instelling, creativiteit en de moed en het plezier om mee te bouwen aan de creatieve toekomst van Woerden!

Heeft u belangstelling om om samen met ons een start te maken met de opbouw van een Creatief Centrum Woerden stuurt u ons dan een berichtje. Dan nemen we contact met u op!

Creatief Centrum Woerden <kunst.woerden@gmail.com>

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.