Op vrijdag 11 mei 2018 kan iedereen die wil schilderen of tekenen meedoen met een gezellige schilderdag bij het Vauxhall museum in Harmelen. De foto’s hieronder geven een indruk wat er te zien is. Wij mogen schilderen in het museum. Als het weer geschikt is, kan er buiten geschilderd worden.

Meld u zich tijdig aan, er is ruimte voor 15 deelnemers.

Na ontvangst van onze bevestiging bent u in Harmelen welkom vanaf 10.00 tot 16.00 uur. Meedoen is gratis, dank zij de sympathieke gastvrijheid van mevrouw Geiske van Leeuwen. Zij zorgt voor koffie en thee. KUNSTaandenRIJN zal voor vegetarische soep zorgen waarvoor wij een bijdrage vragen van € 1,50.  U neemt verder uw eigen lunch mee.

U kunt in het museum uw eigen onderwerp kiezen.  Een klassieke Vauxhall, of een detail daarvan sterk uitvergroot. Als het mooi weer is kunt u ook buiten het mooie landschap schilderen, waaronder de vijfer (zie foto).

De initiatiefnemers van KUNSTaandenRIJN zijn aanwezig en doen ook zelf mee. De deelnemers bekijken elkaars werk en geven elkaar tips. Dat doen we vlak voor de lunch. Na de lunch werken we verder en kunt u eventueel de tips verwerken.

Zelf meenemen

Schilder- of tekenmateriaal, veldezel en krukje. Tegen morsen op de vloer graag oude kranten of een lap plastic meebrengen.

Aanmelden

Stuur uiterlijk 9 mei 2018  een e-mail met uw naam en e-mail adres naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com. U ontvangt van ons een bevestiging.

Adres:
Vauxhall Museum, Breudijk 24, 3481 LP Harmelen
Klik hier voor een routebeschrijving

Als u geen eigen vervoer heeft kunnen wij u in contact brengen met anderen, zodat u met iemand mee kunt rijden.

Eén gedachte over “ Schilderdag Vauxhall museum Harmelen – 11 mei 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.