Inschrijving KUNSTKonferentie

Zaterdag 2 juni in de HALL in Woerden.  Beleef een boeiende lezing door Aldwin Kroeze over Klimt. Neem tijd om te netwerken en kunstenaars te ontmoeten tijdens de lunch. Maak de uitreiking van de RijnKUNSTprijs mee. Stem op de inzendingen voor de publieksprijs. Praat mee over kunst en cultuur. Exposeer uw eigen kunstwerk. Kortom, kom naar een leuke dag! Klik hier voor meer informatie en aanmelden. Lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.

Mogelijk gemaakt door steun van het VSB-fonds Woerden.


 Kijken — zien — tekenen

Vanaf 2 mei 2018 organiseert KUNSTaandenRIJN een korte tekencursus voor beginners. Hans Verbeek geeft de cursus op 5 woensdagavonden. Goed kunnen tekenen is trouwens ook voor ervaren schilders noodzakelijk. Klik hier voor meer informatie en opgeven.


Schilderdag Vauxhall museum

Op 11 mei 2018 organiseert KUNSTaandenRIJN een schilderdag in het Vauxhall museum in Harmelen. Iedereen die wil schilderen of tekenen is welkom. Klik hier voor meer informatie en voor aanmelding.


 

Atelieroute Groot Woerden

Tot 1 mei 2018 kunt u zich inschrijven voor de atelierroute Groot Woerden (Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld). Dit jaar op 6 en 7 oktober 2018. Informatie op de website atelierroutewoerden.nl

Geen mogelijkheid in uw atelier? Doe mee via KUNSTaandenRIJN op de locatie Kooijmans Interieur. Mail naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com.


Sprekers gezocht

Bent u kunstschilder en zou u eens over uw werk willen vertellen voor een geïnteresseerd publiek? Meld u zich dan aan voor het KUNSTKafé. De eerstvolgende vindt plaats op 14 mei 2018. Mail naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com


De verbeelding

In september ergens anders exposeren? U kunt zich als deelnemer aanmelden voor de kunst- en cultuurroute door Pijnacker, Nootdorp, Delfgauw en Oude Leede. De inschrijving is ook open voor kunstenaars van elders en sluit op 31 maart 2018. Informatie: www.deverbeelding.nu


Foto: Ralf Roletschek, GFDL

Passie voor kleur

Op 17 t/m 21 april is er in de Agnietenkapel (Gouda) een expositie. Passie voor kleur, welke schilder heeft die passie niet? Ook geopend op Goudse Hofstedendagen, zaterdag 26 en zondag 27 mei 2018.


Expositie ziekenhuis

Momenteel exposeren Heleen van Ulden en Peter Luit met keramiek en foto’s in het Antoniusziekenhuis in Woerden. Het werk is te zien in het Atrium. De expositie loopt tot en met 21 april 2018. Lees hier meer.


Polycromia

Vanaf 29 maart tot eind juni exposeren de acht leden van Polycromia in de Regiobibliotheek aan de Meulmansweg te Woerden. Kijk hier naar een interview door RPL Woerden met Henk Kloosterboer.


Expositie Schilderclub Woerden

Op 21 en 22 april 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse expositie van De Schilderclub Woerden. Het is altijd een groot genot om het werk van de leden te bekijken in het Brediushonk aan de Kievitstraat in Woerden. Dit jaar naast individuele werken een hele wand met zelf ontworpen familiewapens. Klik hier voor meer informatie.


Terugblik KUNSTkafé

Lees hier een terugblik op het KUNSTKafé van maandag 19 maart 2018, met als spreker Gerard Huysman uit Alphen aan den Rijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.