== Klik hier voor de resultaten van deze dag==

Op vrijdag 26 januari 2018 (oorspronkelijk planning 19 januari 2018) kan iedereen die wil schilderen of tekenen meedoen met een gezellige schilderdag bij restaurant en vergadercentrum Kameryck aan het Oortjespad. De foto en de film hieronder geven een indruk wat er te zien is. Wij mogen schilderen in een ruime en lichte zaal met uitzicht op het landschap.

Meldt u zich tijdig aan, er is ruimte voor 10 deelnemers.

Na ontvangst van onze bevestiging bent u in Kameryck welkom vanaf 10.00 tot 15.00 uur. Meedoen is gratis, dank zij de sympathieke gastvrijheid van Kameryck! Als u koffie of een lunch wilt gebruiken betaalt u dat ter plaatse. Het meebrengen van uw eigen consumpties is niet toegestaan.

Een uitzicht vanaf het terras van Kameryck

U kunt in Kameryck uw eigen onderwerp kiezen. Het ligt voor de hand om het prachtige uitzicht tot onderwerp te nemen. Maar daar kunt u veel in kiezen. Een enkele boom kan al een uitdaging zijn. Kiest u voor een lage horizon dan wordt vooral de hemel het onderwerp van uw schilderij. Bij een hoge horizon schildert u vooral het landschap. Hoe het weer zal zijn in januari, dat blijft natuurlijk een verassing.

Een ander idee is een van uw medeschilders als onderwerp te nemen. Dat is een uitdaging, want de persoon zal niet stil zitten poseren, maar zal druk bezig zijn met het eigen werk.

U kunt gratis parkeren op het terrein van Kameryck. De initiatiefnemers van KUNSTaandenRIJN zijn aanwezig en doen ook zelf mee. De deelnemers bekijken elkaars werk en geven tips, dat is althans de bedoeling.

Zelf meenemen

Schilder- of tekenmateriaal, veldezel en krukje. Tegen eventueel morsen op de vloer graag oude kranten of een lap plastic.

Tegen vergoeding kunt u bij Kameryck koffie, thee, frisdrank en een lunch verkrijgen.

Aanmelden

Stuur uiterlijk 10 januari 2018  een e-mail met uw naam en e-mail adres naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com. U ontvangt van ons een bevestiging.

Adres:
Kameryck, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik
Klik hier voor een routebeschrijving

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.