Op vrijdag 26 januari 2018 organiseerde KUNSTaandenRIJN een gezellige schilderdag bij restaurant en vergadercentrum Kameryck aan het Oortjespad. Er kwamen tien mensen schilderen, de meesten met acrylverf. Een enkeling met aquarel en of oliepastel. Wij mochten schilderen in twee ruime en lichte zalen met uitzicht op het landschap.

Geconcentreerd bezig

De ochtend begon in de mist, die langzamerhand optrok. Daardoor kwam er steeds meer kleur en diepte in het landschap.  Voor de lunch bekeken de schilders elkaars werk en gaven elkaar tips. Na de heerlijke lunch werden de tips verwerkt. Hieronder een collage van het eindresultaat. Nog niet al het werk was echter al helemaal af.

Er kwamen enthousiaste reacties op de kunstwerken van het personeel van Kameryck. Zij vonden het werk, geïnspireerd op het landschap dat zij dagelijks zien heel herkenbaar. KUNSTaandenRIJN bedankt alle personeelsleden voor de gastvrijheid.

Hier luisteren de deelnemers naar elkaars tips

Intussen zijn alweer plannen gesmeed voor een volgende schilderdag. Houdt u onze nieuwsbrief in de gaten daarvoor.

5 gedachten over “Prachtig resultaat schilderdag bij Kameryck

  1. Het was een supergezellige dag! Erg leuk al die verschillende stijlen van schilderen. Ik zou zeggen: Voor herhaling vatbaar!
    Personeel van Kameryck, dankjewel voor de gastvrijheid!

    1. Dank je voor je leuke reactie, Marian. Ik denk dat we zo een dag zeker vaker gaan organiseren, op verschillende plaatsen in en rond Woerden. Als je een concreet idee hebt, neem dan contact met ons op.

    2. Ook ik schilderde die dag mee. Het was een gezellige en leerzame dag. Prima georganiseerd.
      Dank voor inzet van jullie en Kamerijck! Helga van Kleef

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.