Tekencursus

KUNSTaandenRIJN organiseert vanaf 3 oktober 2018 een tekencursus voor beginners. Er is nog plaats voor enkele cursisten. U kunt zich dus nog inschrijven. Klik hier

Atelierroute Groot Woerden

KUNSTaandenRIJN doet mee met de Atelierroute Groot Woerden op 6 en 7 oktober 2018. Klik en lees meer.

Kom werken in De KUNSTKajuit

Fantastische ruimte om zelfstandig te schilderen en boetseren.

  • Diny; ik geniet van de ruimte, het licht en de locatie.
  • Astrid; ik heb er focus, inspirerende ontmoetingen en kan met mijn werk de hoogte in.

Interesse? Stuur een mail naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com 

RijnKUNSTprijs 2019

Net als dit jaar organiseert KUNSTaandenRIJN Woerden volgend jaar weer een kunstwedstrijd. Dit jaar was het thema “De Vesting Woerden”. Heeft u een goed idee voor het thema voor volgend jaar? Mailt u dat dan naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com

Schilders & drukkers Stadsmuseum

Een kunstvertelling door G.J.T. de Wrede over de huidige expositie in het Stadsmuseum van Woerden. Klik hier om de vertelling te lezen.

KunstPark

Op 2 september vindt KunstPark plaats in het Westdampark in Woerden. Kunst bekijken, heupwiegen op muziek, genieten van een drankje en een hapje en creatieve doe-activiteiten! Klik hier.

Bij-Kunst 70

Roel van der Bij en Gonny van der Bij-de Kruijf exposeren van 7 t/m 22 september een overzicht van hun kunstwerken bij Galerie van Slagmaat in Woerden. Omdat 70 jaar een belangrijk getal in hun leven is, onder de titel Bij-Kunst 70.

Sluieren met waterverf

Vanaf 22 september organiseert de Volksuniversiteit in Woerden deze cursus van 4 bijeenkomsten. Sluieren is het schilderen van grote vlakken, die elkaar gedeeltelijk overlappen. Daardoor ontstaan kleurverdiepingen waar je iets in kunt zien. Lees meer.

Galerie van Slagmaat

Tot en met 13 oktober 2018 exposeert Ellen-Claire Boomsma-Hulsegge bij Galerie van Slagmaat met haar portretten van krachtige vrouwen.

Sint Antonius Woerden

Tot en met 6 oktober exposeren in het ziekenhuis in Woerden Lida Baars met haar werk als porseleinschilder en Tjerk Kiesel met zijn werk als fotograaf van wildlife. Bijzonder is dat Kiezel in zijn dagelijks leven medisch fotograaf is bij het ziekenhuis. Lees hier meer….

Hoek29, Bodegraven

Tot en met 11 september 2018 exposeren Maurits Tompot en Catherine Pineau (foto) en Hoek 29. Ook is het werk van de vaste exposanten te zien: Ap Quist, IJsbrand Swart, Nisett de Wit, Piet van der Zee, Marian de Jong en Corrie Voordouw.

Groninger Museum te gast in Gouda

Een verzameling schilderkunst van de School van Barbizon en de Haagse School is tijdelijk van Groningen naar Museum Gouda verhuisd. Tot en met 6 januari 2018 te zien. Klik hier voor openingstijden en meer informatie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.