KUNSTaandenRIJN doet mee met de Atelierroute Groot Woerden in 2018.

Veel verschillende kunst is te zien in het oude Minkema gebouw tijdens de Atelierroute op 6 en 7 oktober.  Het gebouw aan de van der Valk Boumanlaan 7 is open van 10.00 – 18.00 uur.

In het gebouw wordt ook zangles gegeven. De leerlingen van Zangschool Tosca zingen. Zij krijgen les van de docenten Ilse Lindhout en Pam MacBeth. De leerlingen van Ilse Lindhout zingen op zondag 7 oktober om 13.00 uur en 15.00 uur.

Neem zeker even de tijd en kom een kijkje nemen in dit bijzondere schoolgebouw! Bekijk het werk van zes kunstenaars op de begane grond en in het inloopatelier ‘De KUNSTKajuit’.

De kans is groot dat u ook een blik mag werpen bij ‘Effio’. Dit bedrijf maakt kunstige sokken. Ook werk van andere kunstenaars die in dit gebouw werken is te zien.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de Atelierroute Groot Woerden en KUNSTaandenRIJN.

Deelnemers

Naam Voorbeeld van het werk van deze kunstenaar
Peter van Haastrecht

Peter van Haastrecht is bijna altijd buiten te vinden. Met oog voor detail legt hij de natuur in al haar schoonheid vast. Zijn unieke kijk op de wereld levert soms magische beelden op. Vanuit zijn fascinatie voor de vormen en lijnen in landschappen besloot hij om dit vanuit een bijzonder perspectief vast te gaan leggen. Vanaf grote hoogte in de lucht met een drone!

Cas van Dijk
Cas studeert aan de HKU, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Hier studeert hij Docent Beeldende Kunst. Op de kunstacademie leert hij verschillende disciplines. Hij filmt, fotografeert, schildert, bouwt en creëert. Hij is gefascineerd door menselijke emoties, verhalen en duurzaamheid. Op de afbeelding zijn plantenpotten gemaakt van papier-maché te zien, gemaakt voor een opdracht over duurzaamheid.
Diny van der Aalsvoort
Diny tekent en schildert al jaren. Nadat zij in Woerden kwam wonen volgde zij de schilderlessen van Corien Kuyper van 1996 tot 2015. Tot september 2018 deed zij de Nieuwe Akademie Utrecht (NAU). Zij benut momenteel vooral gemengde technieken. In een combinatie van tekenen, schilderen en collages werkt zij sociale situaties uit.
Annemiek Visser

Mijn stijl kun je typeren als zeer divers, kleurrijk en geboeid door vrouwfiguren.  Zo nu en dan is mijn werk confronterend en -volgens anderen- intrigerend, met name vanwege de gelaatsuitdrukking van de afgebeelde figuren. 
Jaïris Six

Rozemaryn Orsel

Hieronder de kaart van de atelierroute. Bij het punt met de meeste bolletjes vindt u de KUNSTKajuit. Met deze kaart kunt u vast een interessante route plannen.

Kaart Atelieroute Groot Woerden 2018
Kaart atelierroute Groot Woerden 2018. Klik op de kaart voor een grotere versie.

 

Eén gedachte over “ Atelierroute Groot Woerden 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.