KUNSTMiddag bij De Hall

Zaterdag 2 juni om 12.30 uur. Een lezing over Gustav Klimt en de prijsuitreiking van de RijnKUNSTprijs. Vanwege onvoldoende inschrijvingen voor een volledige KUNSTkonferentie bieden wij dit kortere programma aan. Zonder lunch, maar wel gratis. U kunt ook meestemmen voor de publieksprijs. Lees hier meer. 


Kies winnaar publieksprijs

KUNSTaandenRIJN heeft een kunstwedstrijd uitgeschreven met het thema “De vesting Woerden”. Er zijn vijftien inzendingen. De vakjury heeft zes werken genomineerd voor de prijzen, in de categorie 2D en 3D. De prijzen worden bekend gemaakt op zaterdagmiddag 2 juni. Iedereen kan die middag meebepalen wie de publieksprijs wint. Klik voor meer informatie.


Schilderdag Molen Montfoort

Op vrijdag 6 juli organiseert KUNSTaandenRIJN een schilderdag in Molen de Valk in Montfoort. Iedereen die wil schilderen of tekenen is welkom. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.


Schilderdag Vauxhall museum

Een terugblik van de schilderdag in het Vauxhall museum in Harmelen van 11 mei 2018 staat op de website. Op de foto de gastvrouw en de deelnemers. Klik hier voor de resultaten en andere foto’s.Streetart Bodegraven Reewijk

Vanaf 24 mei schilderen Streetart kunstenaars live, waaronder Leon Keer (foto). Zondag 27 mei zijn de 3D schilderingen klaar. In hetzelfde weekend vindt de kunstroute plaats. Lees hier meer.


Meer cultuur Woerden

Kijk op de website www.Cultuurlokaal.nl  voor:

  • cultuuragenda Woerden en omgeving
  • cultuurmappen organisaties en kunstenaars
  • cultureel nieuws

CultuurLokaal geeft incidenteel bescheiden financiële ondersteuning voor spontane initiatieven.


Zoekt u een werkplek?

KUNSTaandenRIJN verwacht vanaf 1 juli atelier-werkplekken in onze KUNSTkajuit aan te kunnen bieden voor kunstenaars die inspiratie willen halen uit een gezamenlijke werkplek. De KUNSTkajuit bevindt zich midden in Woerden. We denken aan een abonnement tegen maandelijkse vergoeding. Interesse? Mail dan uw gegevens naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com.


BeeldenTuin Zwammerdam

Van 2 juni t/m 15 juli expositie van beelden, objecten en foto’s van Datus Voorhorst, Francis ten Hove en Stijn Ooms. De BeeldenTuin is open op zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Lees hier meer.


Expo Brediuspalet

Leden van Kunstgroep het Brediuspalet exposeren zaterdag 9 juni in het Brediushonk, Kievitstraat 40, Woerden. Open van 10.00 tot 16.00 uur. De groep schildert onder leiding van Gonnie Vos.


Oproep Museum Gouda

Museum Gouda zoekt professionele beeldende kunstenaars om mee te doen aan de selectie voor de Salon 2019. Reacties moeten ingestuurd worden voor 4 juli 2018. Klik hier voor meer informatie.


Expositie St. Antonius

Vanaf 21 april t/m 16 juni 2018 is in de Atriumhal van het St. Antonius ziekenhuis in Woerden werk te zien van Lidy Tijssen – schilderijen (foto) en Corrie Korver – beelden. Adres: Polanerbaan 2, 3447 GN Woerden


Hoek29, Bodegraven

Tot en met 18 juni exposeren vijf gastexposanten bij Hoek29. Bart van Ulden, fotograaf, Danny van Zaal, illustrator (afbeelding), Gisella Klein, fotograaf, Matty Westra Hoekzema met Second Life dolls en beeldhouwer Bert Verboon. Lees meer…


De Blauwe Meije

Momenteel exposeren Anne-Marie Zonneveld en Saskia de Kruijf met zeegezichten en keramiek aan de Meije 300, Zegveld. De Montfoortse kunstkring laat werk zien in de beeldentuin. Klik voor meer informatie.


Fotocursus

Vakfotograaf Dies Groot uit Woerden geeft vanaf september fotocursussen op vier niveaus. Klik hier voor meer informatie.


StencilKUNST

Renske Koster laat haar werk – stencilart –  zien in de winkel van een oude apotheek aan de Vromade in Bodegraven. Lees meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.