EXPOSITIE Woerden

De eerste expositie vanuit KUNSTaandenRIJN.Woerden is vanaf 3 augustus te zien bij Kooijman Interieur. Het bijzondere werk van Annemiek Visser hangt daar tussen de meubelen tot en met 31 januari 2018. Lees meer.

EXPOSITIE Alphen aan den Rijn

Cock van Luling laat beelden zien van textielverharder en Kardia Meijer schilderijen met bloemmotieven. De expositie, georganiseerd door KUNSTaandenRIJN.Alphen is te bezoeken vanaf 4 augustus t/m eind oktober. Restaurant De Vrienden, Uranusstraat 500 in Alphen aan den Rijn.

HAVENSCHILDERDAG Woerden

Op 24 juli organiseerde KUNSTaandenRIJN.Woerden een schilderdag in de haven van Watersportvereniging de Greft. Lees hier de impressie.

Foto: Henk Wit, RPLfm

EXPOSITIE Benthuizen

Binnen en op het terras van restaurant Roest laat Bert Verboon zijn sculpturen zijn. Petra van der Made en Ina van de Nes tonen schilderijen. Het restaurant ligt op de golfbaan in het Bentwoud, tussen Alphen aan den Rijn, Boskoop en Zoeterwoude. Adres: Boslaan 3 te Benthuizen. De expositie, georganiseerd door KadR.Alphen duurt tot eind september.

KUNSTStelling van de maand

Het witte doek belemmert je om te beginnen. Daarom altijd eerst een achtergrondkleur aanbrengen voordat je begint (bij olie en acryl). klik hier om te reageren op de stelling.
Hier staat de uitslag van de vorige stelling.
Schilderij: Hans Bolz, Stellingmolen in Zaandam, 1906

KUNSTKortbij Gorcum

Hier moeten veel Woerdenaren warm voor lopen: De koe in de kunst. Kunstenaars zijn al eeuwen geïnspireerd door de koe. Het Gorcums Museum toont t/m 10 september 2017 de koeienkunst van de 17e eeuw tot heden met werk van tientallen kunstenaars. Met prachtige koeienportretten, koeien in de wei, in de stal, op de markt en zelfs bij de slager. Met audiotour door Midas Dekkers. Lees meer.

KUNSTMarkt Woerden

Tegelijk met het Akoestival vindt op zondagmiddag 27 augustus 2017 de Kunstmarkt plaats. Tussen 13:00 uur en 17:00 uur zijn 54 kramen te zien, waar kunstenaars, galerieën, schrijvers en andere creatievelingen vertegenwoordigd zullen zijn. Lees meer

KUNSTKortbij Woerden

Van 24 juni tot en met 9 september is een expositie te bewonderen in de Centrale Hal van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, met kunstwerken van Klaas van der Voorst, Fred Slagter en Marion van der Veen. Lees meer.

KUNSTKortbij Schoonhoven

Tot en met 4 maart 2018 de tentoonstelling Silver Design in Time in het Zilvermuseum in Schoonhoven. Een overzicht van design uit meer dan 100 jaar Nederlandse zilverindustrie. Lees meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.