Deel uw plezier in kunst

Kent u nog een kunstliefhebber? Iemand die wil exposeren? Iemand die wil leren schilderen of tekenen? Stuurt u deze mail dan door. Iedereen kan zich gratis inschrijven voor deze nieuwsbrief door hierop te klikken: inschrijven nieuwsbrief.

 

Herfsttijd – schildertijd

Denk u zich eens in hoe fijn het is om te schilderen als het buiten regent. Gevorderden of beginners kunnen zich inschrijven voor een cursus van KUNSTaandenRIJN.Woerden Start: zaterdag 28 oktober. Klik voor meer informatie en inschrijven.

 

Fotografencafé

Op 2 oktober is er heel wat te beleven in Kasteel Woerden. Sanne de Wilde en Kadir van Lohuizen signeren hun boeken, de documentaire Moving Stills is te zien, en er is ook de traditionele portfoliobespreking. Klik hier voor meer informatie .

Maak een schildersezel

Een workshop voor het maken van een schildersezel vindt plaats op zaterdag 28 oktober 2017 in ‘De kleine zagerij’, Geestdorp 36d, Woerden, van 10.00 uur tot ± 15.00 uur. De kosten bedragen 75 €. Lees meer…

 

Groene Hart Kunstprijs

Dit jaar wordt voor de 10e maal de Groene Hart Kunstprijs uitgereikt. Het thema is “Licht, leven, landschap”. De prijsuitreiking is op 20 oktober. De ingezonden kunstwerken worden geëxposeerd in Galerie en Beeldenpark Hoeve Rijlaarsdam, Nieuwkoop. De expositie loopt van 21 oktober t/m 24 november 2017. Toegang is gratis. Lees meer…

 

EXPOSITIE Kooijman Interieur

Het bijzondere werk van Annemiek Visser is te zien tussen de meubelen van Kooijman Interieur tot en met januari 2018. Lees meer.

 

Cursus Letterhakken

Het is weer eens wat anders. In Woerden kan je vanaf 26 oktober 2017 een cursus letterhakken volgen. In vier cursusdagen maak je kennis met de beginselen van het letterhakken in steen onder leiding van Michiel Deylius. Lees meer…

 

Woerden en kaas…

… dat past bij elkaar. Het Stadsmuseum brengt vanaf 14 oktober een ode aan de Woerdense kaascultuur. De expositie “Onbeperkt houdbaar” laat de kaas zien, zoals die de afgelopen 400 jaar door kunstenaars in beeld is gebracht. Lees meer….

KUNSTKRING exposeert

De Kunstkring Woerden exposeert bij Galerie van Slagmaat van 21 oktober tot 12 november 2017.  Er is werk te zien van Elly de Wachter, Betsy van der Weij, Tineke Hopman, Sietse Goverts, Willemijn Onrust en Lia van Kesteren. De expositie is te bezoeken op vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.