De onaffe-expositie

Na een oproepje in onze nieuwsbrief van mei ontvingen wij inzendingen van onaffe werken. Het is werk waar de kunstenaar nog mee bezig is. Het is nog niet af en niemand weet hoe het er precies uit gaat zien… Vergelijk het met deze tijd. Niemand weet waar het naar toe gaat.

Er komt een tweede versie van deze expositie met dezelfde werken, maar dan zijn ze af.

Tineke van Dijk- van Kranenburg. Lente onaf.
Wil de Goyer, aquarel, ik kijk door mijn oog terug naar mijn jeugdherinneringen.
Astrid Baars – onvoltooid

 

Margot van Zuijlen – het onaffe kunstwerk

 

Elly Waterman – Dansers. Het duurt altijd heel lang voordat een schilderij van mij “af” is. Het raam heb ik er onlangs bij geschilderd. Wat er buiten te zien zal zijn, dat weet ik nog niet. Ook weet ik nog niet hoe ik de slierten af ga maken.

Annemiek Visser – In een reeks van schilderijen over kleuren, is dit mijn werkstuk in wording over geel. Er zit veel symboliek in verstopt, zoals de blonde Venus, de zon en ‘The Yellow Book’.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.