Meer KUNSTNieuws

Kunst op de hoek…

Op 8 juni – tijdens de Havendagen – wordt een nieuw atelier in Woerden geopend. “Kunst op de hoek.” Ans Kromwijk makes her dream come true… een droom om een eigen atelier en galerie te starten in het centrum van Woerden, samen met anderen. Zij houden het spannend. In de volgende aflevering van deze nieuwsbrief volgt meer informatie.

Exposities

4 kunstenaars bij Galerie van Slagmaat

In de expositieruimte naast Galerie van Slagmaat zijn op vrijdagen en zaterdagen van 24 mei t/m 8 juni de werken te zien van 4 kunstenaars. Onder andere de portretfoto’s die Peter-Paul Oostveen maakte van de bezoekers van het Samen sterk huis. De expositie is te zien van 10.00-17.00 uur.  Adres: Leidsestraatweg 36, 3443 BV Woerden.

Portretten vrijwilligers Bredius

Een groep leden van de Kunstkring Woerden exposeert op zondag 26 mei schilderijen en tekeningen in de pluk- en moestuin van Landgoed Bredius. Te zien zijn portretten van vrijwilligers van het landgoed en werken die in ‘Bredius’ zijn gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.