Op zondag 26 mei 2024 organiseert KUNSTaandenRIJN een schilderdag in het Landgoed Bredius in Woerden. Dit jaar bestaat het Landgoed Bredius 200 jaar, en het leek ons goed om daar bij stil te staan en met een groep daar te gaan schilderen, het liefst in de open lucht.

Bij slecht weer zullen we proberen een locatie te vinden waar we binnen kunnen schilderen. Iedereen die wil schilderen of tekenen kan meedoen met deze gezellige schilderdag. De foto’s hieronder geven een indruk van de schilderdag die we eerder organiseerden bij de Cattenbroekerplas.

Meld je uiterlijk op 19 mei aan en geef je telefoonnummer door. Wij weten graag wie er meedoet, zodat we je kunnen bereiken indien nodig. Na ontvangst van onze bevestiging bent je welkom vanaf 10.00 tot 15.00 uur.

Meedoen is gratis.

Je kunt in het park je eigen onderwerp kiezen. Bijvoorbeeld een van de waterpartijen, een detail van bloemen of een grillige tak, of natuurlijk de gerestaureerde Brediusboerderij. Vaak zijn er ook schapen in te zien.

Je kunt ook een van je medeschilders als onderwerp nemen. Dat is een uitdaging, want de persoon zal niet stil zitten poseren, maar zal druk bezig zijn met het eigen werk.

Drie deelnemers van de KUNSTKajuit zijn aanwezig en doen ook zelf mee.

We beginnen ’s ochtends om 10.00 te schilderen. Voor de lunchpauze bekijken de deelnemers elkaars werk en geven zij elkaar tips. Na de lunch maken we het werk verder af. We kunnen lunchen en iets drinken in het Parkcafé Bredius.

Praktische informatie

Verzamelen om 10.00 uur. Je kan parkeren aan de Burgemeester H.G. van Kempensingel of in de Kievitstraat. Klik hier voor een routebeschrijving.

Meenemen: Schilder- of tekenmateriaal, veldezel en krukje/stoeltje.

Tegen vergoeding kan je bij Parkcafé Bredius koffie, thee, frisdrank en een lunch verkrijgen. Wij zullen daar plaatsen reserveren. Uiteraard kan je ook een eigen lunch meenemen.

Aanmelden

Stuur uiterlijk 19 mei 2024 een e-mail met uw naam, telefoonnummer en e-mail adres naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com. U ontvangt van ons een bevestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.