Van 25 maart tot en met 23 april j.l. hebben een aantal Woerdense – en omstreken – kunstenaars hun werken tentoongesteld in de tweede editie van de ThuisKUNSTroute. Een grote variëteit aan creatieve uitingen was zichtbaar in de bijdragen van de 21 deelnemers: beeldhouwwerken, abstracte fotografie, schilderijen, grafisch werk, mandala’s en nog veel meer.

Glaskunst van Ineke Smienk Beeldhouwwerk van Gerrit Peele Schilderijen van Henk Brouwer Bezoekers bij Ingeborg Brillemans Beelden gemaakt door Yvonne Paauwe-van Duijn Inge Sips bij haar werk

Een tweetal studenten Journalistiek van de Hogeschool Utrecht toog naar Woerden om de organisatoren, Elly Waterman en Henk Brouwer, te interviewen, waarna het voltallige gezelschap bij 2 van de deelnemende kunstenaars langsging om ook hen een aantal vragen over hun deelname te stellen. Bijgaand een paar foto’s:

Yvonne Paauw                                                    Gerard de Jong

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.