Op zaterdag 21 mei 2022 organiseert KUNSTaandenRIJN een schilderdag bij de Cattenbroekerplas in Woerden. Bij slecht weer zullen we uitwijken naar zaterdag 28 mei 2022.  Iedereen die wil schilderen of tekenen kan meedoen met deze gezellige schilderdag. De foto’s hieronder geven een indruk wat er te zien is.

Meld je uiterlijk op 17 mei aan. Wij weten graag wie er meedoet, zodat we je kunnen bereiken indien nodig. Na ontvangst van onze bevestiging bent je welkom vanaf 10.00 tot 15.00 uur.

Meedoen is gratis.

Je kunt langs het water je eigen onderwerp kiezen. Bijvoorbeeld het uitzicht over het water richting de bomen aan de overkant, of details zoals de planten met water erachter. Ook het schilderen van golven en de lichtreflectie van de hemel kan tot een mooi resultaat leiden.

Je kunt ook een van je medeschilders als onderwerp nemen. Dat is een uitdaging, want de persoon zal niet stil zitten poseren, maar zal druk bezig zijn met het eigen werk.

Twee initiatiefnemers van KUNSTaandenRIJN zijn aanwezig en doen ook zelf mee.

We beginnen ’s ochtends om 10.00 te schilderen. Voor de lunchpauze bekijken de deelnemers elkaars werk en geven zij elkaar tips. Na de lunch maken we het werk verder af. We kunnen lunchen en iets drinken in Edge, Meer van Annecy 20.

Praktische informatie

Verzamelen om 10.00 uur, adres Meer van Annecy 20. Klik hier voor een routebeschrijving.

Meenemen: Schilder- of tekenmateriaal, veldezel en krukje/stoeltje.

Tegen vergoeding kunt u bij Edge koffie, thee, frisdrank en een lunch verkrijgen. Wij zullen daar plaatsen reserveren.

Aanmelden

Stuur uiterlijk 17 mei 2022  een e-mail met uw naam, telefoonnummer en e-mail adres naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com. U ontvangt van ons een bevestiging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.