KUNSTaandenRIJN organiseert een expositie met kunstwerken van Petra Beckers (1972). Te zien van 5 februari tot 31 juli 2022 bij Kooijman Interieur & Gladzo Parket aan de Touwslagersweg 14 in Woerden. De expositie past heel goed bij het thema van Kooijman, meer kleur in uw interieur.

Over Petra Beckers

Atelier P’72 in Harmelen is de plek waar Petra Beckers dagelijks te vinden is. Hier schildert ze haar kenmerkende, grote en kleurrijke doeken, met dierenportretten als hoofdthema: “Ik ben enorme fan van Street-art en Graffiti. In mijn ‘dierendoeken’ gebruik ik de felle kleuren hiervan dan ook.”

Creativiteit is de rode draad in Petra’s leven. In haar werk als kapper kon ze deze creativiteit niet genoeg kwijt, in het werk als steenhouwer vond zij ook niet voldoende artistieke uitdaging. En juist het fijne van kunst maken is ‘dat je op het moment van creëren, daar even helemaal in op kan gaan’.

Op latere leeftijd besluit Petra Beckers de opleiding docent beeldende vorming op de kunstacademie in Amsterdam te volgen.

In Atelier P’72 geeft Petra Beckers ook workshops, cursussen en creatieve kinderfeestjes. Het draait daar om het doen, ervaren, en natuurlijk ook om de gezelligheid. Deelnemers worden uitgedaagd, mensen kunnen veel meer dan ze denken, ze moeten alleen durven: ‘ik word altijd blij van de “overwinningen” in mijn atelier’, vertelt zij.

Meer informatie op de website van P’27 of op de facebook pagina.

Praktische gegevens

De expositie bij Kooijman Interieur en Gladzo Parket is geopend tijdens de openingstijden van de showroom, dinsdag tot en met zaterdag van 09:30 tot 17:00. Actuele openingstijden staan op de website: Meer Kleur In Uw Interieur? Meubelwinkel Kooijman Interieur. Klik hier voor de routebeschrijving naar de showroom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.