Twee zaterdagen in september 2020 zijn 9 dames de strijd aangegaan met 10 muren van 330 cm breed en 175 cm in een loods in Kamerik. Gezien de afmeting en het boomschorsachtige oppervlak kon het een loodzware ervaring worden.

Maar nee, de dames roepen: heerlijk om zo los te gaan; om zoiets groots met anderen te mogen doen is een unieke ervaring; het was een avontuur voor het onbekende; een mooie reis samen met totaal verschillende creatievelingen en het grappige resultaat was mooi meegenomen; en ineens stond ik daar zomaar een hele muur te schilderen (een balletje kan raar rollen, zei de schilder van de abstracte flipperkast).

Niemand heeft het meer over de week spierpijn na het schilderen.

En wie denkt dat de caravans en auto’s het winnen van de schilderingen, heeft het mis. De muren komen op je af.

Ze vragen om een gedicht en een expositie. Wie weet, volgend jaar….en er zijn nog 14 lege muren…..

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.