Hier is je kans om groot te schilderen. Op zaterdag 19 en 26 september in een loods in Kamerik (Teckop). Je krijgt een muur van 330 x 175 cm, muurverf en kwasten. Je kunt maken wat je wilt. Voor beginners, gevorderden en iedereen daartussen. Er zijn 24 van deze muren. In de winter staan er oa caravans. We streven naar een leuke expositie in de zomer. Info en aanmelden bij Astrid: asabaars@gmail.com

2 gedachten over “Gezocht – schilders voor muurkunst september 2020

    1. Inderdaad, veel kunstenaars verdienen hun brood met het maken van kunst. Dit is een activiteit voor liefhebbers, die dit voor hun plezier doen. KUNSTaandenRIJN is er voor beiden, de profs en de amateurs en iedereen daar tussenin. Met vriendelijke groet, Elly Waterman

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.