Tekencursus beginners

KUNSTaandenRIJN organiseert vanaf 3 oktober 2018 een tekencursus voor beginners. Wij hebben gemerkt dat mensen graag een korte cursus willen volgen, waarbij een concreet doel bereikt wordt. U kunt zich nu inschrijven.

Terugblik schilderdag

Lees hier de terugblik op de schilderdag in molen de Valk in Montfoort. Bijzondere standpunten, verschillende materialen, en vooral concentratie en gezelligheid.

Expositie ‘Vogelvrij’

Leden van de Kunstkring exposeren tot 13 oktober in de Bibliotheek Woerden hun werk met mooie, lelijke, rare en vrolijke vogels. Sommig met “Vogelvrij” in andere betekenis: mens of aarde in benarde positie.

Driedaagse portretworkshops

Hans Verbeek organiseert in de maand augustus driedaagse workshops portretschilderen in zijn tuin in Boskoop. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Kunstenaar van het jaar

De tweede ronde van de verkiezing Kunstenaar van het jaar is gestart. Een landelijke verkiezing. Iedereen kan meedoen en een stem uitbrengen.

Het SchilderLAB

Bij het SchilderLaB in Harmelen leer je realistisch schilderen en tekenen volgens klassieke technieken. In augustus 2018 begint een nieuwe serie lessen.

 

Evertshuis Bodegraven

Van 29 juni t/m 5 september exposeren bewoners van Stichting Ipse de Bruggen in de foyer van het Evertshuis. Maak kennis met hun “Outsider Art”. Toegang gratis.

Speksteenmiddag Hobbyshop Woerden

Woensdagmiddag 15 augustus in de Rijnstraat. Geen les maar de deelnemers helpen elkaar op weg. Voor iedereen toegankelijk!

Vrouwen Museum Gouda

Tentoonstelling met werk van 30 kunstenaressen uit de collectie. Te zien t/m 27 januari 2019 in de bovenverdieping van het museum. Op enkele data zijn de kunstenaars zelf aanwezig!

Monsterworkshop

Bij Galerie Slagmaat verzorgt beeldend kunstenaar Pepijn van den Nieuwendijk in augustus een aantal workshops monsters tekenen! Voor kinderen maar ook voor volwassenen.

Beeldentuin Zwammerdam

Deze zomer een expositie van Noord-Hollandse juweeltjes. Keramiek van Joop Metselaar (foto) en Paula Kemper. Schilderijen en bronzen van Henk de Geus.

Exposanten Galerie Marryzglaz

In de POP-UP Galerie, Kerkstraat 22, in Bodegraven tot 1 september werk van 6 nieuwe gastexposanten, met o.a. linosneden van Karin de Rooy (foto).

Fotografie en muziek

Tot en met 15 september exposeren ruim 80 cursisten van vakfotograaf en docent Dies Groot in zijn winkel hun eindopdracht, een foto bij je favoriete muziek. Bezoekers kunnen via een QR de muziek afspelen op hun smartphone.

 

2 gedachten over “Nieuwsbrief nr. 16 – augustus 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.