Sinds januari 2020 zijn de twee fotografen Paul Kastelein en Ed van der Weijden ook aangesloten bij KUNSTaandenRIJN. Naast natuur- en architectuurfoto’s maken zij ook veel portretfoto’s. Om deze portretfoto’s te maken hebben zij een gedeelte van de KUNSTKajuit ter beschikking om te gebruiken als fotostudio.

In de kerstvakantie zijn zij druk bezig geweest om de ruimte hiervoor geschikt te maken. Eén van de werkblokken van het voormalige natuurkundelokaal is van de vloer losgemaakt en op wieltjes gezet, er zijn haken aan de muur bevestigd om achtergrondrollen aan op te hangen en ook heeft de muur een nieuw laagje verf gekregen. Hiernaast staan twee foto’s die beide fotografen in de nieuwe studio gemaakt hebben.

Paul Kastelein maakt de foto van het meisje, Ed van der Weijden het portret van de muzikant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.