Kunstpark 8 september

Op zondag 8 september doet KUNSTaandenRIJN mee aan het Kunstpark. Komt u langs in onze stand, dan kunt u horen over onze plannen de komende tijd.

KunstKafé 16 september

Op maandagavond 16 september vertelt Annemiek Visser over het ontstaan van een schilderij. Locatie: Oude Minkema college, aanvang 20.00 uur. Klik om meer te lezen.

Kijken-zien-tekenen

KUNSTaandenRIJN organiseert voor de 4e keer deze cursus. Onder leiding van de enthousiaste docent Hans Verbeek krijgt u 6 lessen op woensdagavond, waarin u beter leert tekenen. Deze keer maken de cursisten een stap naar kleur en verf. De cursus begint op 18 september. Meer weten en aanmelden? Klik hier.

Aankondiging atelierroute

KUNSTaandenRIJN doet mee met de Atelierroute Groot Woerden. In ons inloopatelier in het Oude Minkema Collega is 5 en  6 oktober werk te zien van zes kunstenaars. Daarnaast zal er muziek ten gehore gebracht worden.Klik hier om meer te lezen.

Kunstkafé 7 oktober

Aansluitend aan de atelieroute vindt op 7 oktober het KunstKafé plaats. U kunt met de deelnemers dan spreken over hun expositie. Aanvang 19:45 uur. Klik hier om meer te lezen.

Alvast voor uw KUNSTAgenda

  • 25 november 2019 – KUNSTKafé met Jacoba Herben
  • 16 december 2019 – KUNSTKafé
  • 1 januari 2020 – Laatste moment aanmelding RijnKUNSTprijs 2020

Terugblik schilderdag

Op 10 augustus organiseerde KUNSTaandenRIJN een schilderdag bij de Blauwe Meije. Klik hier om de terugblik te lezen. 

Margreet Hembrecht in het Baken

Het werk van Margreet kenmerkt zich door veelvuldig gebruik van kleuren. Er worden rond de veertig schilderijen tentoongesteld. Een aantal is te koop.Leuk als U komt kijken!
21 september 13.30 – 16.00 uur
26 oktober      13.30 – 16.00 uur
Het Baken Beneluxlaan 3 Woerden.

Museumlaantje Kunstpark

Op 8 september zal het “museumlaantje” op het kunstpark gewijd zijn aan werk van Theo van Meerendonk, met de titel Polderdepressie. Open van 13.00-17.00 uur.

Lezing: Romeinen in Provence

Een lezing op donderdagochtend 26 september 2019 van de Volksuniversiteit in het Klooster, Woerden.

Cursus tekenen en schilderen

In Bodegraven geeft Nisett de Witt vanaf september teken- en schilderlessen.

Agnietenkapel te Gouda

Kunstgroep MMK organiseert van 12 t/m 14 september de tweejaarlijkse expositie met werk van Marry Buiks, Margriet Blanken, Katinka van der Koogh, Saskia Vergunst, Liesbeth Hensels, Jolien Wesselink, Laus Heezemans, Marijn van Teijlingen, Karen Klein en Marie-Louise Oliwkiewicz. Locatie: Nieuwe Markt 100, Open: do. 13.00-21.00; vr. en za. 11.00-17.30

Lessen voor kinderen

Vanaf september 2019 gaat Marion Versloot teken- en schilderlessen geven aan kinderen t/m 12 jaar op de Spinellilaan 1 in Woerden.

Mariëlle bij Mariëtte

De twee vriendinnen werden op de basisschool door elkaar gehaald. Nu exposeert Mariëlle de Valk bij Galerie van Slagmaat. Tot en met 14 september.

Hoek29 expositie

Tot en met 14 september 2019 exposeren bij Hoek 29 in Bodegraven Lisbeth Hertogh-van der Laan en Nathalie Maarse (keramiek), Corrie van der Veer (beelden) en Marnix Breedijk (fotografie)

Galerie Sille

Vanaf 5 september nieuw werk van Suus Suiker, Hans Withoos, Marly Freij en Bernadette Sterk en Lilian Wessels. Ook de fris aangetreden kunstenaar Martin Copier zal exposeren (afbeelding).

Kunstkring Bieb Woerden

Tot en met 14 oktober exposeren kunstenaars van de Kunstkring Voorne, Kunstkring Prins Alexander en Kunstkring Woerden. De opdracht aan de deelnemers was: Hoe beïnvloedt jouw leefomgeving jouw Horizon?

 

Film over De Golf

RPL Woerden maakte een film over het beeld “De golf” gemaakt door de Woerdense kunstenaar Jan Vermaat. De Golf staat naast de Maranathakerk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.