KUNSTaandenRIJN.Woerden

…. is een groep mensen die zich inzet om activiteiten te organiseren voor en door individuele kunstenaars, voor zowel professionals als voor amateurs. De afdeling Woerden van KUNSTaandenRIJN is opgericht door Annemiek Visser en Elly Waterman. Lees meer.

KUNSTKijken

KUNSTaandenRIJN.Woerden maakt het beeldende kunstenaars mogelijk om te exposeren bij ondernemers, zoals winkels en restaurants. De eerste Woerdense ondernemer die zijn toonzaal openstelt is Kooijman Interieur. Elk half jaar maakt Kooijman Interieur ruimte voor een andere kunstenaar en diens werk.

KUNSTSchilderdag 24 juli

Op maandag 24 juli 2017 kan iedereen die buiten wil schilderen gratis meedoen met een gezellige schilderdag in de haven van Watersportvereniging De Greft in Woerden. Iedereen is welkom vanaf 10.00 tot 15.00. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

KUNSTKrabbel

In 2018 is het 100 jaar geleden dat de jugendstil kunstenaar Gustav Klimt is overleden. Zijn werk oogt nog steeds modern. Zijn schilderij De Kus is wereldberoemd. Maar ook zijn andere schilderijen zijn bijzonder. Bekijk zijn landschappen.

KUNSTVacature

KUNST aan den RIJN gaat workshops of kortdurende cursussen workshops organiseren. Wij zoeken daarvoor een of meer enthousiaste docenten. Lees meer….

KUNSTStelling van de maand

Foto: Stellingmolen De Windhond, Woerden, Rijksdienst voor het Cultureel erfgoed, CC-BY-SA

“Acrylschilderijen komen er bij mij niet in”, zei de galeriehouder uit Bergen.”Alleen werken met olieverf kunnen vallen in de categorie echte kunst.” klik hier om te reageren op de stelling

KUNSTKortbij

Over dit schilderij van Annemiek Visser: Mondriaan zou nooit een werk met een schuin vlak gemaakt hebben. Maar zijn Stijl leeft voort.

Hoera De Stijl bestaat 100 jaar! In Utrecht en Amersfoort kunt u nog volop genieten van allerlei exposities en activiteiten om dit te vieren. Lees meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.