KUNSTKafé 12 november

Sietse Goverts komt vertellen over zijn werk. Zijn abstracten hebben een diepe gelaagdheid. Iedereen is welkom bij de Tafel van Twaalf in Woerden. De toegang is gratis. Kunstenaars mogen ook eigen werk meenemen om te laten zien. Klik en lees meer…


Nieuws RijnKUNSTprijs

Op de beursvloer in Woerden heeft KUNSTaandenRIJN een match gemaakt met Verweij houttechtniek. Dit bedrijf gaat de trofeeën maken die de winnaars van de prijs mee naar huis mogen nemen. Ook legden we daar contact met de Regiobibliotheek. Daar is de expositie van de genomineerde werken volgend jaar. Lees hier meer…


Werken in KUNSTKajuit

 

KUNSTaandenRIJN heeft een fantastische ruimte om zelfstandig te schilderen of boetseren. Geniet van de ruimte, het licht en de locatie, concentreer je op je werk, ervaar inspirerende ontmoetingen. Je kan er met je werk letterlijk de hoogte in. Interesse? Klik hier om meer te weten te komen.


Voor uw KUNSTAgenda

Rotonde met viswonder

Op de nieuwe rotonde in Woerden staat een beeld van het “viswonder”. George de Wrede schreef daar een stukje over. Lees meer…


 

Galerie van Slagmaat

Tot en met zaterdag 24 november 2018 exposeert Angelique Mathijssen-van den Bosch in de Woerdense galerie met beelden uit de droomwereld.


Thee in het Atelier

Montfoort, zondag 25 november – voor de vierde keer dit jaar bij het Montfoorts Kunstenaars Collectief, Klaverpad 6. De T staat dan in het teken van de feestelijke decembermaand.


Nationale Kunstdagen

10 en 11 november, Nieuwegein. De Nationale Kunstdagen vinden plaats in de Beursfabriek. De kunstenaars zijn over het algemeen zelf aanwezig. Onder andere de Woerdense kunstenaar Heleen van Ulden laat haar werk dan zien.


Sint Antonius

Tot en met 30 november 2018 is werk van Joop Mailuhu te zien in het Woerdense ziekehuis. Met als titel Rumah Orang Tua.


Taxaties bij SchilderLab

Op zondag 18 november is taxateur Toon Wildeboer te gast bij Het SchilderLaB, Schoollaan 8, Harmelen. Hij taxeert tussen 13.00 en 16.00 uur gratis schilderijen, etsen en tekeningen.


Iconen

Op 27 november 2018, 20.00 uur, Lutherse Kerk, Jan de Bakkerstraat, Woerden een gratis lezing over de betekenis van iconen binnen het orthodoxe christendom, door Paul Bröker. Met aandacht voor de theologische en symbolische betekenissen van iconen.


Renske Moes exposeert

Haar bijzondere textielwerken zijn te zien in de ruimte naast Galerie van Slagmaat, Leidsestraatweg 36, Woerden. Open op vrijdagen en zaterdagen van 2 tot en met 17 november 2018.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.