KUNSTaandenRIJN gebruikt vanaf 1 november 2021 een tweede ruimte in het gebouw van de oude HBS, de KUNSTKombuis.

Wij maken die ruimte geschikt voor het geven van creatieve cursussen of workshops. Wij zoeken momenteel docenten die onder de paraplu van KUNSTaandenRIJN cursussen en workshops willen geven. Wij verzorgen dan de publiciteit en de administratie rond de leerlingen. Wij maken afspraken met u over uw honorering als freelance docent. Heeft u hier belangstelling voor, stuur dan svp een mail met een beschrijving van uw ervaring naar cursussen@kunstaandenrijn.nl.

Wij hebben gemerkt dat er vooral belangstelling is voor beginnerscursussen die niet al te lang duren, denk aan 5-6 lessen per serie.

De oude MInkema HBS waar KUNSTaandenRIJN twee lokalen gebruikt.

Creatieve ondernemers en docenten die onze ruimte willen huren voor hun eigen activiteiten faciliteren wij ook graag. Zou u daarvan gebruikt willen maken, neemt u dan contact met ons op via cursussen@kunstaandenrijn.nl. Dan kunt u een kijkje komen nemen in het gebouw en afspraken maken. Wij bespreken dan ook met u of uw activiteit past binnen de doelstellingen van KUNSTaandenRIJN. De komende 6 maanden – tot en met april 2022 – bieden wij de ruimte tijdelijk ter kennismaking aan voor een bedrag van 25 euro per dagdeel (ochtend, middag of avond). Daarna wordt de prijs 40 euro per dagdeel. Er wordt van u gevraagd dat u de ruimte na gebruik schoon en leeg oplevert, zoals u die heeft aangetroffen.

KUNSTaandenRIJN brengt als stichting momenteel geen BTW in rekening.

De KUNSTKombuis bevindt zich op de eerste verdieping van het gebouw en is te bereiken via een brede trap met een stevige leuning. In het gebouw is geen lift.

Het adres is Van der Valk Boumanlaan 7. Klik hier voor een routebeschrijving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.