KUNSTaandenRIJN Woerden heeft vanaf 1 november 2021 de beschikking over een nieuwe ruimte in het pand van de oude Minkema school aan de Van der Valk Boumanlaan 7 in Woerden. Het is een mooie lichte ruimte op de eerste verdieping.

Creatieve ondernemers en docenten die deze ruimte willen gebruiken voor hun eigen activiteiten faciliteren wij ook graag. Zou u daarvan gebruikt willen maken, neemt u dan contact met ons op via de contactpagina. Dan kunt u een kijkje komen nemen in het gebouw en afspraken maken. Wij bespreken dan ook met u of uw activiteit past binnen de doelstellingen van KUNSTaandenRIJN. De eerste periode – tot en met april 2022 – bieden wij de ruimte tijdelijk ter kennismaking aan voor een bedrag van 25 euro per dagdeel (ochtend, middag of avond). Daarna wordt de prijs 40 euro per dagdeel.

Hieronder de agenda waarop u de geplande activiteiten kunt bekijken.

Er wordt van u gevraagd dat u de ruimte na gebruik schoon en leeg oplevert, zoals u die heeft aangetroffen. Ook moet u en de cursisten rekening houden met de mensen die in het gebouw wonen. Op de gangen moet het rustig blijven. In het gebouw is geen lift aanwezig. Er is een brede trap naar de eerste verdieping.

KUNSTaandenRIJN brengt als stichting momenteel geen BTW in rekening.

Op deze locatie is al de KUNSTKajuit gevestigd, een inloopatelier dat ruimte biedt aan mensen die graag schilderen, tekenen of fotograferen. In deze ruimte werden al af en toe cursussen gegeven.

De nog lege KUNSTKombuis. In het midden een meubel van het scheikunde prakticum dat hier vroeger was gegeven.
De komende tijd gaan we de ruimte inrichten en geschikt maken voor creatief gebruik.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het aanbod van onze cursussen in de KUNSTKombuis? Abonneer u zich dan op onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Instagram.

En bent u iemand die die cursussen geeft op het gebied van beeldende kunst of dit zou willen gaan doen? En heeft u interesse om dat in deze nieuwe ruimte te gaan doen? Neem dan contact op met cursussen@kunstaanderijnwoerden.nl

5 gedachten over “Onze nieuwe cursusruimte: de KUNSTKombuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.