KUNSTaandenRIJN organiseert op 14 en 21 september 2019 een korte cursus van twee lessen om de beginselen van aquarelleren te leren kennen. Docent is Liza Schot. 

Kleine groep

Het aantal deelnemers is beperkt tot maximaal 10 personen. Alle deelnemers krijgen op die manier voldoende persoonlijke aandacht en tips van de docent.

Beginners en gevorderden

Na het volgen van de twee bijeenkomsten weet u hoe u aquarelleer-papier opspant en kent u de beginselen van het aquarelleren. Ook gevorderden kunnen meedoen, als zij er thuis niet aan toekomen om aan de slag te gaan met penselen, verf en papier. U leert in elk geval de eerste stappen van het vak en u kunt zien of u zich hier verder in wilt ontwikkelen.

 

Liza Schot

Wat bieden wij?

U krijgt twee lessen. Inbegrepen bij de prijs is het materiaal, aquarelpapier, plakband, gebruik van planken om het papier op te spannen. Ook ontvangt u een basisset aquarelverf (Winsor & Newton Cotman Pocket Box) en een goede aquarelpenseel maat 16 (Da Vincy). Als u dit materiaal niet nodig heeft, omdat u dat al in uw bezit heeft, geeft u dat dan svp. aan bij uw aanmelding, dan betaalt u 25 euro minder voor de cursus.

Schets door Liza Schot

Wie is je docent?


De docent is Liza Schot. Sinds 1990 verzorgt zij teken-en schilderlessen op scholen, in buurthuizen en in haar ateliers in Rotterdam en Noord Frankrijk. In de jaren 80 ging zij naar de kunstacademie en leerde los te komen van dat wat zij tot dan toe allemaal had geleerd. Van 1995 tot en met 1999 studeerde zij voor de tweedegraads bevoegdheid Tekenen en schilderen in Rotterdam. Bezoek het paddenparadijs op haar website of klik naar exposities als u werk van haar wil bekijken. http://www.atelierliza.nl/

Liza schrijft: Graag tot kijk op zaterdagmiddag!

Data

De cursussen vinden plaats op zaterdagochtend van 14.30 tot 17.00 uur op de volgende data:

14 en 21 september 2019

Locatie

Onze KUNSTkajuit, het atelier in de Oude Minkemaschool aan de Van der Valkboumanlaan 7. Klik hier voor de routebeschrijving vanaf zuidzijde station Woerden (2 minuten lopen), het gebouw staat aan de linkerkant vanaf het station. Parkeren kan op de parkeerplaats bij de locatie.

Kosten en aanmelden

De kosten bedragen € 85 voor 2 lessen inclusief materiaal, koffie en thee.
De kosten bedragen € 60 voor 2 lessen als u het hierboven genoemde materiaal al heeft. 

Weet u genoeg? Meldt u zich dan aan via een e-mail naar kunstaandenrijn.woerden@gmail.com
Natuurlijk kunt u ons ook mailen met uw vragen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.