KUNSTKAFE 1 april

De Woerdense kunstenaar Dirk van der Vecht komt vertellen over zijn bijzondere werk. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren en kijken bij de Tafel van Twaalf op maandagavond 1 april, inloop 19.45 uur, start programma 20.00 uur. Adres: Gebroeders Grimmkade 57, 3446 BZ Woerden


Sumi-e

Er is nog plaats voor deelnemers aan de workshop Sumi-e op zaterdag 30 maart. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.


RijnKUNSTprijs

Van 18 maart tot en met 27 april 2019 worden alle inzendingen voor de Rijnkunstprijs geëxposeerd in de bibliotheek van Woerden aan de Meulmansweg. Daar kunt u ook stemmen voor de publieksprijs.  Hiernaast een detail van de inzending van Ria Kramer.


Cursus Aquarel

Vanaf 5 april 2019 organiseert KUNSTaandenRIJN een cursus aquarelleren op zes vrijdagochtenden. De enthousiaste docent is Liza Schot. Klik hier voor meer informatie. Meld u zich aan als u mee wilt doen.


Finissage

Op 15 maart is de feestelijke afsluiting van de expositie van Lydia Baarda bij Kooijman Gladzo in Woerden. Vanaf 18.30 uur tot sluitingstijd. Lees meer…


Zaterdag vrij werken

In ons inloopatelier werkt elke zaterdagmiddag een groep mensen, die het leuk vinden om elkaar te inspireren. Daar kunnen nog mensen bij komen. Klik voor meer informatie. 


Begeleiders gezocht

KUVO Woerden zoekt hulp bij een kunstproject op basisscholen in de week van 13 mei. Leerlingen schilderen dan een zelfportret. Vindt u het leuk om hen te begeleiden, neem dan contact op met KUVO. Elke klas krijgt twee begeleiders.


Atelierroute Groot Woerden

De atelierroute is op 5 en 6 oktober. Beeldend kunstenaars uit de gemeente Woerden kunnen zich inschrijven voor deelname, Ga naar https://inschrijven.atelierroutewoerden.nl


Expositie Yvonne Koekoek

De Woerdense kunstenaar Yvonne Koekoek exposeert tot 25 mei in het Baken. De opening is op 2 maart, van 13.30-16.00 uur. Op 4 mei is er ook een open middag. Klik hier voor het adres.


Heleen van Ulden

RPL Woerden maakte een film over Heleen van Ulden​. Zij vertelt over haar keramiek en hoe zij na een “passion test” besloot zich volledig aan de kunst te wijden.


Evertshuis Bodegraven

Tot 4 april 2019 een expositie van Bert Hermans uit Gouda, kunstschilder en Riesjart Bus, beeldhouwer (foto). Lees meer hierover….

Galerie Marryzglaz Bodegraven

Cobie Schoneveld exposeert tot en met 30 maart. De titel van de expositie luidt: Van Steen tot Beeld – Raak in de ban van de steen. Adres, Kerkstraat 22.


Over de rooie

SchilderLab in Harmelen organiseert 7 lessen over De kleur rood – van 4 maart tot 20 april – Klik voor meer informatie.


Kandidaten Cultuurprijs

Vanaf 1 maart a.s. mag Woerden kandidaten gaan aandragen voor de Cultuurprijs Woerden 2019. Eind 2019/begin 2020 wordt deze prijs uitgereikt aan een, door een jury gekozen, winnaar. 


Leesgroep Oudewater

Geïnteresseerden in kunst, de geschiedenis en de beleving ervan, kunnen op vrijdag 1 maart om 14.15 uur kennismaken met het idee van ‘leesgroepen kunstgeschiedenis’ van Stichting Senia. Locatie bibliotheek Oudewater.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.